Proizvodi

proizvodi-img1

REVITA za kvalitetniji život

Projekt REVITA nastao je u tijesnoj suradnji kompanije Altamed i Ruske akademije znanosti, kao rješenje zadatka kako pomoći ljudima koji su izloženi izuzetnim psihofizičkim naporima. Svima koji žele kvalitetniji i bolji život preporučujemo REVITA proizvode kao visokokvalitetni dodatak prehrani na bazi matične mliječi u liofiliziranom obliku.

REVITA je jedina uspjela izbalansirati proizvode prijatnog okusa, koji u sebi objedinjuju liofiliziranu matičnu mliječ, dvovalentno kelatno željezo, vitamin C i steviu.

Program REVITA čine: Revita Stevia Orange, Revita Fe Stevia, Revita Fe Forest berries, Revita Orange i Revita Orange Oriblete.

maticnamlijec-img2

Prednosti REVITA proizvoda:

Izuzetna kombinacija liofilizirane matične mliječi, dvovalentnog kelatnog željeza, vitamina C i stevie – prirodnog sladila i sa 0 kalorija.

 • Jedinstveni osvježavajući napitak
 • Potpuno prirodni napitak za cijelu obitelj
 • Čista liofilizirana matična mliječ, iz regije Altaj u Rusiji jedina učinkovita
 • Bez prekida u konzumiranju
 • Prijatan okus naranče ili šumskog voća
 • Bez alergijskih reakcija, pogodna i za osobe alergične na druge pčelinje proizvode
 • Dvovalentno kelatno željezo u kombinaciji sa vitaminom C – apsorbcija do 80%
 • Jedina populacija koja ne smije koristiti Revita proizvode su osobe na imunosupresivnim terapijama i osobe sa transplatiranim organima

REVITA Stevia Orange

je visokokvalitetni dodatak prehrani namijenjen svima koji se žele pravilno i zdravo hraniti, da bi popravili ili, u dužem periodu, održavali dobro stanje organizma. Preporučuje se svim uzrastima, od djece do starijih.

Što je stevia?

 • Zdrava i prirodna zamjena za šećer i umjetna sladila
 • 0 kalorija
 • Koristi se više od 50 godina kao sladilo u Japanu
 • Zadovoljava želju za slatkim, ne podižući razinu šećera u krvi
 • Idealan sastojak svake dijete

Aktivna tvar:
Matična mliječ, vitamin C, steviol glikozidi

Vrsta pakiranja i način primjene:
Vrećicu od 9 g otopiti u 1,5 l vode. Nakon otapanja u vodi, dobije se napitak sa prirodnim okusom naranče, koji je potrebno popiti u roku 48 sati. Piti po potrebi 3 – 5 čaša dnevno.

REVITA Stevia Orange može se slobodno konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicima i nije važno da li se konzumiraju prije, za vrijeme ili poslije obroka. Preporučuje se koristiti u kontinuitetu za ostvarenje najboljih rezulatata.

REVITA Fe Stevia

je visokokvalitetni dodatak prehrani namijenjen osobama koje imaju pomanjkanje željeza, kao i svima koji se žele pravilno i zdravo hraniti, da bi popravili ili, u dužem periodu, održali dobru krvnu sliku i snagu organizma. Preporučuje se svim uzrastima, od djece do starijih.

Što je stevia?

 • Zdrava i prirodna zamjena za šećer i umjetna sladila
 • 0 kalorija
 • Koristi se više od 50 godina kao sladilo u Japanu
 • Zadovoljava želju za slatkim, ne podižući razinu šećera u krvi
 • Idealan sastojak svake dijete

Aktivna tvar:
Dvovalentno kelatno željezo, matična mliječ, vitamin C, steviol glikozidi

Vrsta pakiranja i način primjene:
Vrećicu od 9 g otopiti u 1,5 l vode. Nakon otapanja u vodi, dobije se napitak sa prirodnim okusom šumskog voća, koji je potrebno popiti u roku 48 sati. Piti po potrebi 3 – 5 čaša dnevno.

REVITA Fe Stevia može se slobodno konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicima i nije važno da li se konzumiraju prije, za vrijeme ili poslije obroka. Preporučuje se koristiti u kontinuitetu za ostvarenje najboljih rezulatata.

U slučaju vrijednosti željeza ispod 3 μmol/L, preporučuje se korištenje proizvoda Revita Fe Forest berries.

REVITA Fe Forest Berries

je visokokvalitetni dodatak prehrani koji sadrži dvovalentno kelatno željezo (najsličnije željezu u organizmu), liofiliziranu matičnu mliječ i vitamin C. Nisko je dozirano, a biološki vrlo iskoristivo (apsobrcija do 80%). Preporučuje se svim uzrastima, posebno ženama, djeci, trudnicama, sportašima i svima koji imaju vrijednost željeza ispod donje granice.

Aktivna tvar:
Dvovalentno kelatno željezo, vitamin C, matična mliječ

Vrsta pakiranja i način primjene:

Kutija od 250 g za 4,17 l napitka. Otopiti 2 žličice praha u 2 dl vode. Nakon otapanja u vodi, dobije se napitak sa prirodnim okusom šumskog voća. Piti po potrebi do 3 puta na dan.

Koristiti suhu nemetalnu žličicu.

REVITA Fe može se slobodno konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicima i nije važno da li se konzumira prije, za vrijeme ili poslije obroka. Preporučuje se koristiti u kontinuitetu min. 45 dana (preporučljivo 90 dana) zbog popunjavanja rezervi željeza u organizmu, a kasnije po potrebi uz redovitu provjeru vrijednosti željeza.

REVITA Orange

je visokokvalitetni dodatak prehrani na bazi liofilizirane matične mliječi i vitamina C za pripremanje napitka sa prirodnim okusom naranče. Preporučuje se svim uzrastima, od djece do starijih.

Matična mliječ u REVITA Orange zbog izrazite čistoće ne sadrži alergene, te je mogu koristiti i osobe alergične na druge pčelinje proizvode.

Aktivna tvar:
Matična mliječ, vitamin C

Način primjene:
Otopiti 2 žličice praha u 2 dl vode. Piti po potrebi 3 – 5 čaša dnevno. Koristiti suhu nemetalnu žličicu.

REVITA Orange može se slobodno konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicima i nije važno da li se konzumira prije, za vrijeme ili poslije obroka. Preporučuje se koristiti u kontinuitetu za ostvarenje najboljih rezulatat.

revitaorange-img2

Kutija od 1000g za 16,67l napitka

revitaorange-img3

Kutija od 454g za 7,57l napitka

revitaorange-img4

Kutija od 200g za 3,33l napitka

revitaorange-img5

Vrećica od 12g za 2dl napitka

REVITA Orange Oriblete

su visokokvalitetni dodatak prehrani na bazi liofilizirane matične mliječi i vitamina C, posebno prilagođene osobama u stalnom pokretu sa ugodnim okusom naranče.

Aktivna tvar:
Matična mliječ, vitamin C

Vrsta pakiranja i način primjene:
Blister od 12 oribleta. Otapati u ustima 2 – 3 oriblete dnevno.

REVITA Orange Oriblete mogu se slobodno konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicima i nije važno da li se konzumiraju prije, za vrijeme ili poslije obroka. Preporučuje se koristiti u kontinuitetu za ostvarenje najboljih rezulatat.