Proizvodi

proizvodi-img1

REVITA za kvalitetniji život

Projekt REVITA nastao je u tijesnoj suradnji kompanije Altamed i Ruske akademije znanosti, kao rješenje zadatka kako pomoći ljudima koji su izloženi izuzetnim psihofizičkim naporima. Svima koji žele kvalitetniji i bolji život preporučujemo REVITA proizvode kao visokokvalitetni dodatak prehrani na bazi matične mliječi u liofiliziranom obliku.

REVITA je jedina uspjela izbalansirati proizvode prijatnog okusa, koji u sebi objedinjuju liofiliziranu matičnu mliječ, dvovalentno kelatno željezo, vitamin C i steviu.

Program REVITA čine: Revita Stevia Orange, Revita Fe Stevia, Revita Fe Forest berries, Revita Orange i Revita Orange Oriblete.

maticnamlijec-img2

Prednosti REVITA proizvoda:

Izuzetna kombinacija liofilizirane matične mliječi, dvovalentnog kelatnog željeza, vitamina C i stevie – prirodnog sladila i sa 0 kalorija.

 • Jedinstveni osvježavajući napitak
 • Potpuno prirodni napitak za cijelu obitelj
 • Čista liofilizirana matična mliječ, iz regije Altaj u Rusiji jedina učinkovita
 • Bez prekida u konzumiranju
 • Prijatan okus naranče ili šumskog voća
 • Bez alergijskih reakcija, pogodna i za osobe alergične na druge pčelinje proizvode
 • Dvovalentno kelatno željezo u kombinaciji sa vitaminom C – apsorbcija do 80%
 • Jedina populacija koja ne smije koristiti Revita proizvode su osobe na imunosupresivnim terapijama i osobe sa transplatiranim organima

REVITA Stevia Orange

je visokokvalitetni dodatak prehrani namijenjen svima koji se žele pravilno i zdravo hraniti, da bi popravili ili, u dužem periodu, održavali dobro stanje organizma. Preporučuje se svim uzrastima, od djece do starijih.

Što je stevia?

 • Zdrava i prirodna zamjena za šećer i umjetna sladila
 • 0 kalorija
 • Koristi se više od 50 godina kao sladilo u Japanu
 • Zadovoljava želju za slatkim, ne podižući razinu šećera u krvi
 • Idealan sastojak svake dijete

Aktivna tvar:
Matična mliječ, vitamin C, steviol glikozidi

Vrsta pakiranja i način primjene:
Vrećicu od 9 g otopiti u 1,5 l vode. Nakon otapanja u vodi, dobije se napitak sa prirodnim okusom naranče, koji je potrebno popiti u roku 48 sati. Piti po potrebi 3 – 5 čaša dnevno.

REVITA Stevia Orange može se slobodno konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicima i nije važno da li se konzumiraju prije, za vrijeme ili poslije obroka. Preporučuje se koristiti u kontinuitetu za ostvarenje najboljih rezulatata.

REVITA Fe Stevia

je visokokvalitetni dodatak prehrani namijenjen osobama koje imaju pomanjkanje željeza, kao i svima koji se žele pravilno i zdravo hraniti, da bi popravili ili, u dužem periodu, održali dobru krvnu sliku i snagu organizma. Preporučuje se svim uzrastima, od djece do starijih.

Što je stevia?

 • Zdrava i prirodna zamjena za šećer i umjetna sladila
 • 0 kalorija
 • Koristi se više od 50 godina kao sladilo u Japanu
 • Zadovoljava želju za slatkim, ne podižući razinu šećera u krvi
 • Idealan sastojak svake dijete

Aktivna tvar:
Dvovalentno kelatno željezo, matična mliječ, vitamin C, steviol glikozidi

Vrsta pakiranja i način primjene:
Vrećicu od 9 g otopiti u 1,5 l vode. Nakon otapanja u vodi, dobije se napitak sa prirodnim okusom šumskog voća, koji je potrebno popiti u roku 48 sati. Piti po potrebi 3 – 5 čaša dnevno.

REVITA Fe Stevia može se slobodno konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicima i nije važno da li se konzumiraju prije, za vrijeme ili poslije obroka. Preporučuje se koristiti u kontinuitetu za ostvarenje najboljih rezulatata.

U slučaju vrijednosti željeza ispod 3 μmol/L, preporučuje se korištenje proizvoda Revita Fe Forest berries.

REVITA Fe Forest Berries

je visokokvalitetni dodatak prehrani koji sadrži dvovalentno kelatno željezo (najsličnije željezu u organizmu), liofiliziranu matičnu mliječ i vitamin C. Nisko je dozirano, a biološki vrlo iskoristivo (apsobrcija do 80%). Preporučuje se svim uzrastima, posebno ženama, djeci, trudnicama, sportašima i svima koji imaju vrijednost željeza ispod donje granice.

Aktivna tvar:
Dvovalentno kelatno željezo, vitamin C, matična mliječ

Vrsta pakiranja i način primjene:

Kutija od 250 g za 4,17 l napitka. Otopiti 2 žličice praha u 2 dl vode. Nakon otapanja u vodi, dobije se napitak sa prirodnim okusom šumskog voća. Piti po potrebi do 3 puta na dan.

Koristiti suhu nemetalnu žličicu.

REVITA Fe može se slobodno konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicima i nije važno da li se konzumira prije, za vrijeme ili poslije obroka. Preporučuje se koristiti u kontinuitetu min. 45 dana (preporučljivo 90 dana) zbog popunjavanja rezervi željeza u organizmu, a kasnije po potrebi uz redovitu provjeru vrijednosti željeza.

REVITA Orange

je visokokvalitetni dodatak prehrani na bazi liofilizirane matične mliječi i vitamina C za pripremanje napitka sa prirodnim okusom naranče. Preporučuje se svim uzrastima, od djece do starijih.

Matična mliječ u REVITA Orange zbog izrazite čistoće ne sadrži alergene, te je mogu koristiti i osobe alergične na druge pčelinje proizvode.

Aktivna tvar:
Matična mliječ, vitamin C

Način primjene:
Otopiti 2 žličice praha u 2 dl vode. Piti po potrebi 3 – 5 čaša dnevno. Koristiti suhu nemetalnu žličicu.

REVITA Orange može se slobodno konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicima i nije važno da li se konzumira prije, za vrijeme ili poslije obroka. Preporučuje se koristiti u kontinuitetu za ostvarenje najboljih rezulatat.

Kutija od 1000g za 16,67l napitka

Kutija od 454g za 7,57l napitka

Kutija od 200g za 3,33l napitka

Vrećica od 12g za 2dl napitka

REVITA Orange Oriblete

su visokokvalitetni dodatak prehrani na bazi liofilizirane matične mliječi i vitamina C, posebno prilagođene osobama u stalnom pokretu sa ugodnim okusom naranče.

Aktivna tvar:
Matična mliječ, vitamin C

Vrsta pakiranja i način primjene:
Blister od 12 oribleta. Otapati u ustima 2 – 3 oriblete dnevno.

REVITA Orange Oriblete mogu se slobodno konzumirati zajedno sa svim lijekovima i namirnicima i nije važno da li se konzumiraju prije, za vrijeme ili poslije obroka. Preporučuje se koristiti u kontinuitetu za ostvarenje najboljih rezulatat.