Vijesti

REVITA ambalaža u koraku sa novim trendovima

Nakon 25. godina ukazanog povjerenja, predstavljamo Vam moderniju ambalažu Revita proizvoda. Nova ambalaža je rezultat praćenja trendova i želja naših potrošača. Izmjene ambalaže ne rade se često iz nekoliko razloga: kompleksnosti samog procesa, vrsta pakiranja proizvoda, raširenosti Revita proizvoda diljem svijeta te zbog navika vjernih potrošača. Ipak, noviteti i trendovi u zdravom životu inspiracija su i za novu ambalažu. Dio novog dizajna ambalaže je i pčelica na poklopcu – važan element u svijesti svih zadovoljnih potrošača. 

Revita prati navike svojih potrošača, predvodi trendove te inspirira vas na nove načine zdravog života. U osmišljavanju novog dizajna ambalaže vodili smo se mišlju da je pakiranje proizvoda više od fizičkih karakteristika, da kvalitetan dizajn odražava vrijednosti tvrtke koja stoji iza njega i predstavlja prostor komunikacije s postojećim, ali i novim kupcima.

Cilj nam je probuditi emocije i energiju, potaknuti uzbuđenje i senzualnost te stvoriti osjećaj osvježenja koji nastaje nakon konzumacije Revita proizvoda, te ga povezati i s osvježenim vizualnim identitetom asortimana.

Revita proizvodi u novoj ambalaži biće dostupni u studenom 2019. godine.

REVITA i ADIVA Plus časopis – Savjetom do zdravlja

Besplatni zdravstveni savjetnik koji izlazi svakog drugog petka u više od 300 ljekarni diljem Hrvatske. Na 32 stranice vodi čitatelje kroz obiteljsko, muško i žensko zdravlje te obrađuje teme za svaku životnu dob, od prvih koraka do zlatnih godina. Posvećeni su prevenciji, zaštiti zdravlja u svakom aspektu, promoviranju pozitivne životne vrijednosti i zdravih stavova.

Riznica prirodnih antibiotika i imunostimulatora
Link za broj 12/2017

Savršena hrana za rast i razvoj djece
Link za broj 22/2017

Revita za kvalitetniji život
Link za broj 22/2018

Edukacija za ljekarnike

Deficit željeza je najveći nutritivni deficit u svijetu i javnozdravstveni problem u nerazvijenim, ali i u razvijenim zemljama. Ima razmjere epidemije! U svibnju i lipnju u organizaciji Novus Spiritus organizirane su edukacije za ljekarnike na temu:  „Sideropenična anemija“. Edukacija se sastojala iz dva dijela:

I Sidereropenična anemija – simptomi, dijagnoza, uzroci i terapija

II Iskustva iz prakse sa najrizičnijim skupinama – djeca, trudnice i žene

Želja nam je educirati i pozitivno utjecati na svijest o važnosti uloge željeza u ljudskom organizmu. Uloga željeza u prijenosu kisika do stanica, gdje se koristi za odvijanje oksidacijskih procesa, je najvažnija jer bez željeza u roku od samo nekoliko minuta dolazi do smrti. Zahvaljujući superiornoj formuli, dvovalentno kelatno željezo, liofilizirana matična mliječ i vitamin C, Revita Fe je jedinstven proizvod na tržištu više od 20 godina.

Predavač je bila stručna konzultantica sa višegodišnjim iskustvom u edukaciji, korištenju i primjeni Revita Fe, Davorka Vitlov Čirjak dr. med., spec. pedijatar. Svi prisutni imali su mogućnost degustirati Revita Fe i Revita Orange.

Brošura željezo „Metal o kojem ovisi život“

Problem anemije se može riješiti bez nuspojava.

Pogledajte novu brošuru za željezo.

ESQR nagrada za postignuće u kvaliteti, London 2015

U zlatnoj kategoriji, Europsko društvo za istraživanje kvalitete (ESQR) nagradilo je Altamed za postignuće u oblasti kvalitete 2015 na konvenciji u Londonu 14.06.2015. Dugogodišnji rad i trud te vrhunska kvaliteta REVITA proizvoda još jednom je prepoznata od strane svjetskih stručnjaka. Europsko društvo za istraživanje kvalitete (ESQR) odlučilo je u sklopu svog godišnjeg programa prepoznavanja kvalitete dodijeliti “ESQR nagradu za postignuće u oblasti kvalitete” odabranim kompanijama, organima javne uprave i organizacijama iz svih krajeva svijeta.

Brošura „Program REVITA za kvalitetniji život“

Pogledajte novu brošuru za Program REVITA.

Edukacija za ljekarnike

16. i 17. siječnja u suradnji Novus Spiritus i Atlantic Grupe organizirana je dvodnevna edukaciju na temu:  „Imunološki sustav i utjecaj konzumacije matične mliječi“ i „Matična mliječ i djeca“ (iskustva iz prakse). Edukacija je bila namijenjena djelatnicima ZU Farmacia i Farmacia specijaliziranih prod. za promet lijekovima i dodacima prehrani. Predavači su bili stručni konzultanti sa višegodišnjim iskustvom u edukaciji, korištenju i primjeni liofilizirane matične mliječi i Revita proizvoda, Goran Stojanović, dr. med., spec. anesteziolog i Davorka Vitlov Čirjak dr. med., spec. pedijatar. Svi prisutni imali su mogućnost degustirati Revita proizvode.

REVITA i časopis „Vaše zdravlje“

Časopis „Vaše zdravlje – vodič za zdraviji život“  je prvi besplatni časopis za popularizaciju medicine i samoliječenje, koji je od 1998. godine dostupan u ljekarnama, privatnim liječničkim ordinacijama i drugim zdravstvenim ustanovama RH namijenjen edukaciji opće populacije, no čitateljsku publiku čine i pripadnici struke – ljekarnici i liječnici – dakle oni koji savjetuju i preporučuju. Okuplja brojne stručnjake kvalificirane za određena medicinska područja, odnosno  područja koja se bave unaprjeđenjem zdravlja i kvalitete života, što čitateljima jamči istinite, provjerene i recentne informacije, dakle informacije iza kojih stoji struka, odnosno znanstveni pristup.

Favorit iz košnice
Savršena ravnoteža za rast i razvoj
Kako postići dugovječnost
Metal o kojem ovisi život
Antialergijski i ostali potencijali matične mliječi
Superhrana za dijabetičare
Čudotvorac u borbi protiv zloćudnih oboljenja

Promocija i degustacija REVITA proizvoda u ljekarnama

Zatražite stručno mišljenje naših savjetnika sa višegodišnjim iskustvom u korištenju i preporučivanju REVITA proizvoda. Degustirajte REVITA proizvode i uvjerite se u njihovu vrhunsku kvalitetu i prijatan okus.

Spisak ljekarni i specijaliziranih trgovina u kojima možete pronaći REVITA proizvode potražite u rubrici VAŠA LJEKARNA.